Η Ιστορία μας

piramides

Πριν από 11 χρόνια, δυο φίλοι από την Αίγυπτο, ο Adel και ο Akram, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα παραδοσιακό, αιγυπτιακό καφενείο στην Καλλιθέα και να δώσουν στην Ελλάδα μια πρωτόγνωρη γεύση από Ανατολή. Το όνομα αυτού: "Πυραμίδες".

Η επιλογή της ονομασίας δεν αποτέλεσε μόνο ένα φόρο τιμής στα θαύματα της αρχαιότητας, αλλά επεσήμανε, παράλληλα, και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του καταστήματος.

Οι φίλοι που επισκέπτονται το μοναδικό, αυτό μέρος, μπορούν να πιστοποιήσουν τη διαφορετικότητά του από κάθε άλλη, εναλλακτική πρόταση, καθώς και τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές του.

piramidesΜε την είσοδό του στο κατάστημα, ο πελάτης οσφραίνεται άμεσα τα διάφορα αρώματα των καπνών ναργιλέ της Αιγύπτου, που πλημυρίζουν την ατμόσφαιρα. Πέραν, όμως, από τις ανατολικές ευωδίες, ο νους χάνεται στη διακόσμηση του καταστήματος, που ταξιδεύει τους παρευρισκομένους σε άλλες χώρες και μαγικά τοπία. Οι προτομές των φαραώ και οι προσωπογραφίες της Κλεοπάτρας δίνουν ένα ιδιαίτερο στίγμα στις "Πυραμίδες", που σε συνδυασμό με την παραδοσιακή, αιγυπτιακή μουσική κάνουν τους θαμώνες να νιώθουν σαν να βρίσκονται στην ίδια την Αίγυπτο.

Το προσωπικό του καταστήματος αποτελείται αποκλειστικά από Αιγύπτιους υπηκόους, που είναι πάντοτε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και να μοιραστούν μαζί σας ιστορίες από την πατρίδα τους.

Στις "Πυραμίδες" δε θα βρείτε μόνο μια μεγάλη ποικιλία από αρωματικούς καπνούς ναργιλέ, αλλά και πληθώρα παραδοσιακών, αραβικών εδεσμάτων και ροφημάτων, ώστε να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αυτών που έχει να σας προσφέρει η Αίγυπτος.

Η ίδια νοοτροπία ακολουθήθηκε και στο νέο κατάστημα που άνοιξαν οι δυο φίλοι, διατηρώντας την ονομασία – σήμα κατατεθέν – στην περιοχή Τζιτζιφιές της Καλλιθέας.

Ο νέος μας χώρος, που μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε με την παρέα σας, είναι πιο ευρύχωρος και εξοπλισμένος με όλες τις διαθέσιμες ανέσεις.

Με νέο, εμπλουτισμένο μενού, που συμπεριλαμβάνει και ελληνικά εδέσματα, μπορούμε να ικανοποιήσουμε το κάθε σας θέλω και να δώσουμε μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά σας.

Η μεγάλη διαφοροποίηση από το πρώτο κατάστημα, έγκειται όχι μόνο στη μεγάλη και περιτριγυρισμένη από πράσινο αυλή, αλλά και στο ύφος της διακόσμησης, που αυτήν τη φορά έχει εστιάσει στον ιστορικό χαρακτήρα της Αιγύπτου. Κάθε γωνία του καταστήματος είναι και ένα διαφορετικό ταξίδι στην ιστορία του αρχαίου, αυτού έθνους, με στόχο να κάνουμε τον πελάτη να νιώσει σαν να περιδιαβαίνει τους διαδρόμους του χρόνου.

Οι φίλοι που επιθυμούν να βρεθούν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να απολαύσουν την έξοδό τους με την παρέα τους, μπορούν να περάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο, privé χώρο του καταστήματος, που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά με αυτή τη λογική. Οι επιλογές στη μουσική, που καλύπτουν κάθε ύφος και είδος, σε συνδυασμό με τον υπέροχο και διακριτικό φωτισμό, εγγυώνται τη διασκέδασή σας.

Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία και να πάρετε μια γεύση από την καθημερινή ζωή της Αιγύπτου, θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας συνοδεύσουμε σε αυτό το ταξίδι πανδαισίας γεύσεων, εικόνων και αρωμάτων.

Adel και Akram
 
Created byPiXELWEB :: Web Solutions